SigQ-router

Optimale internetverbinding voor cruiseschepen Door het succes van smartphones en notebooks als digitale reisgids wordt er van cruisemaatschappijen steeds meer geĆ«ist dat zij een goede internet verbinding aan boord van hun schepen kunnen bieden. Voor Scylla Tours heeft AnyWi een oplossing ontwikkeld voor sneller en betrouwbaarder internet.

Deze oplossing is gebaseerd op de eigen SigQ-router die 4G-, 3G-, satellliet- en WiFi-communicatie integreert en op basis van beschikbaarheid automatisch de beste verbinding kiest. Hierdoor kan voor de eindgebruiker een internet ervaring geboden worden met de snelheid zoals hij deze thuis ervaart. De zogenoemde WiFi@Sea , WiFi@Cruise of WiFi@River ervaring.

De SigQ-router elke verbinding virtualiseren via bonding om verstoring van bijvoorbeeld webmail sessies te voorkomen en de snelheid verder te verhogen.

Een volgende toegepaste innovatie is de SIM-switcher. In de SigQ-router kan een willekeurig aantal SIMs geplaatst worden (standaard is er ruimte voor 8 of 24) geplaatst worden die per land de beste verbinding kiest tegen lokaal tarief. Hierdoor worden hoge roamingkosten bespaard.

sigq_ipad

Een SigQ router (spreek uit als CQ, oftewel ‘Seek You’) levert daarmee een voor de eindgebruiker een kwalitatief veel betere verbinding tegen lagere kosten op.

Productinformatie van de verschillende SigQ varianten: